VASTE TOESTELLEN

De serie omvat de volgende modellen L615, L620, L640 en L660.

De nieuwe SwyxPhones worden gekenmerkt door een uiterst moderne en ergonomische look. De SwyxPhones L6xx zorgen voor een professionele uitstraling, met de juiste combinatie van minimalistisch design, gebruikersvriendelijkheid en een kwalitatief hoogstaande afwerking. Alle apparaten vanaf de L620 beschikken over een draaibaar grafische display (vanaf SwyxPhone L660 in kleur). De SwyxPhones L615, L620, L640 en L660 zijn leverbaar in twee kleuren: “Iceblue en “Lava”.

Voor de SwyxPhones L615, L640 en L660 zijn optionele uitbreidingsmodules verkrijgbaar. Alle modellen zijn ook verkrijgbaar als Gigabit-variant. De SwyxPhone Gigabit-modellen zijn niet op voorraad en alleen op bestelling leverbaar.

 

HEADSETS

Een headset is de optimale oplossing voor personeel dat veel moet bellen, bijvoorbeeld een centrale receptionisten. Met de SwyxIt! headsets kunnen gebruikers ook tijdens een telefoongesprek de computer bedienen. De innovatieve, draadloze headsets H37x, H392 en H41x bieden een echt mobiele oplossing waarmee gebruikers vrij kunnen bewegen in de buurt van hun werkplek en toch nog bereikbaar zijn.