OPTIMALE MOBILITEIT MET SWYXDECT – DRAADLOOS

SWYX DECT 500 AND 800

SwyxDECT oplossingen maken dat u en uw medewerkers altijd bereikbaar zijn gedurende de gehele werkdag, te allen tijde en overal: op de werkplek, tijdens een bezoek aan de productie-lijnen, in showrooms of zelfs bij de coördinatie van de logistiek. Dit zorgt voor een hoge mate van mobiliteit, in het bijzonder voor werknemers die het grootste deel van hun werkdag van hun bureau besteden. Of het nu grote showrooms, grote magazijn zalen of uitgebreide productiefaciliteiten zijn, SwyxDECT oplossingen maken dat u en uw medewerkers de telefoon vanaf elke locatie kunnen gebruiken. Zelfs in omgevingen waar het moeilijk is om nieuwe kabels te installeren garandeert SwyxDECT optimale communicatie overal binnen het bedrijf.

Bovendien bieden SwyxDECT oplossingen de gevestigde DECT-standaard met voice-over-IP en leveren hoge kwaliteit spraaktransmissie op elke locatie. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van naadloze doorschakeling tussen individuele cellen. Het bereik kan worden vergroot met extra basisstations en repeaters. In verbinding met SwyxWare zijn een groot aantal telefoon functies beschikbaar, waaronder toegang tot het centraal opgeslagen bedrijfstelefoonboek, bijvoorbeeld.

SwyxDECT 500 SwyxDECT 800
Potentieel aantal handtoestellen Tot 200 Vanaf 200
Multi-cell support for seamless handover Ja Ja
Draadloze standaard DECT CAT-iq DECT
Maximaal aantal base stations 40 1000 per master
Repeater ondersteuning Tot 100 (max. 3 per base) Geen
Aantal voice channels beschikbaar per base unit 8 narrow band (G.711; G.729), 5 wideband (G.722) 8 narrow band
Aantal voice channels beschikbaar per repeater 5 narrow band, 2 wide band
Netwerk verbinding 10/100 Base-T PoE, IEEE 802.3af Class 2 10/100 Base-T PoE, IEEE 802.3af Class 2
Grootte (L x W x H) 227 x 279 x 39 mm 170 x 170 x 38 mm (including wall mount)
Set-up mogelijkheden Muur bevestiging en tafel standard (inl. voet) Muur bevestiging

OPTIMALE MOBILITEIT SIEMENS GIGASET – DRAADLOOS

Naast de draadloze toestellen van Swyx worden ook de Siemens Gigaset VoIP IP toestellen ondersteund. Voor welke type en modellen wij ondersteunen informeert u even bij ons.