OPEN

De Swyx webextensies bieden volledig nieuwe mogelijkheden voor snelle en eenvoudige serverintegraties in bedrijfstoepassingen van derden. Er kunnen bijvoorbeeld oproepgebeurtenissen worden gedefinieerd waarbij een webdienst wordt geladen. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om het nummer van een inkomende oproep door te spelen aan een CRM- of ERP-toepassing. De resultaten van de adresomzetting kunnen dan worden weergegeven in SwyxIt! en is het centrale punt in uw communicatie.

SWYX IS INTEGREERBAAR. OPEN VOOR ALTERNATIEVEN

SwyxIt! beschikt over een universele interface die een naadloze integratie van andere samenwerkingstoepassingen mogelijk maakt. Met de plug-in-technologie kunt u extra functionaliteiten aan telefoongesprekken toevoegen. Andere fabrikanten en systeemintegratoren kunnen op die manier eenvoudig en effectief extra samenwerkingstoepassingen aan SwyxIt! toevoegen.

INTERFACES VOOR INTEGRATIES

Swyx biedt gratis toegang tot de Software Development Kit (SDK) waarmee klanten de communicatiefuncties van Swyx kunnen aanpassen aan hun eigen vereisten. De SDK biedt toegang tot alle SwyxIt!-functies, zodat u de volledige functionaliteit in uw eigen toepassingen kunt integreren.

SWYX EN MEER

Dankzij het Swyx Technology Partner-programma (TPP) blijft het aanbod van Swyx-oplossingen zich uitbreiden. Het TPP biedt een kader voor derden om softwaretoepassingen, hardwareproducten en SIP Provider Services te testen en certificeren. Op tpp.swyx.com vindt u een groot scala aan aanvullende oplossingen waarmee aan uw specifieke communicatievereisten kan worden voldaan.