PRODUCTIEF

Met Swyx koppelt u de bedrijfscommunicatie op eenvoudige wijze aan uw bedrijfsprocessen. Hierdoor worden niet alleen de bedrijfsprocessen gestroomlijnd, maar ontstaan er ook volledig nieuwe vormen van samenwerking met bedrijfspartners en klanten. Tegelijkertijd blijven de investeringen die u hebt gedaan in procestoepassingen gewaarborgd.

MET SWYX BETER PRESTEREN.

Met de aanwezigheidsinformatie in Swyx wordt de eigen bereikbaarheid aan andere werknemers getoond. Teamleden kunnen zo zien wie er is aangemeld en meteen contact opnemen met de gewenste deelnemer. Daarmee bespaart u tijd en vermijdt u vergeefse communicatiepogingen.

ALTIJD ALLES OP EEN RIJTJE

Met SwyxIt! kunt u uw eigen sneltoetsen definiëren voor interne en externe contacten, zodat u snel toegang hebt tot vaak gekozen nummers. Tabbladen zorgen voor structuur in de sneltoetsen, bijvoorbeeld door de onderverdeling op afdeling. Het gesprekslogboek geeft tevens op elk gewenst moment een overzicht van alle ingekomen en uitgegane oproepen, herhaalde en gemiste oproepen, eigen terugbelverzoeken en digitaal opgenomen gesprekken.

RAZENDSNEL CONTACTEN VINDEN

Naast een persoonlijk telefoonboek is er natuurlijk ook een bedrijfstelefoonboek beschikbaar. De aanwezigheidsinformatie voor de gekozen communicatiepartner wordt eveneens in het bedrijfstelefoonboek weergegeven. De gebruiker kan eenvoudig in de telefoonboeken of via SwyxIt! zoeken naar vermeldingen. Met de handige hotkey-functionaliteit selecteert u met de muis telefoonnummers en belt u deze vanuit elke Windows-toepassing.

VOICEMAIL ZONDER GRENZEN

Elke gebruiker beschikt over een eigen voicemailsysteem met diverse functies. Voicemails kunnen:

  • door de server als bijlage bij een e-mail worden verstuurd en door de ontvanger worden beluisterd.
  • na ontvangst in het e-mailpostvak worden doorgestuurd, beantwoord, opgeslagen of verwijderd.
  • met een telefoon of met SwyxIt! via externe toegang worden beluisterd.

SWYX IS OP DE HOOGTE.

Met de geïntegreerde Call Routing Manager kunt u oproepen automatisch doorschakelen naar een nader te definiëren nummer, bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer of het nummer van een andere werknemer. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u de oproep niet zelf kunt aannemen. Dankzij de intelligente doorschakeling op basis van uw status of agenda-informatie in Microsoft® Outlook of IBM Lotus® Notes hoeft u doorschakelingen niet meer handmatig aan of uit te zetten: SwyxServer weet of een gebruiker momenteel bereikbaar is of niet. Met de geïntegreerde regelassistent kunnen omleidingen bovendien worden ingesteld op basis van bepaalde tijdstippen, week- of feestdagen.

BETERE SERVICE, MEER TEVREDEN KLANTEN

Swyx omvat de Graphical Script Editor (GSE), een krachtig hulpprogramma waarmee u eenvoudig complexe reeksen van beslissingen, acties en handelingen kunt toewijzen aan inkomende oproepen. U kunt bijvoorbeeld interactieve antwoordsystemen (Interactive Voice Response, IVR) definiëren, waarmee oproepen worden doorgeschakeld naar meerdere nummers of specifieke afdelingen. Hiermee voorkomt u dat belangrijke oproepen worden gemist en zorgt u ervoor dat ze altijd bij de juiste persoon terechtkomen.

FAX? GEEN PROBLEEM.

Swyx maakt conventionele faxapparaten overbodig. Met Swyx kunt u vanuit elke toepassing faxen versturen via het printmenu. Dankzij de integratie in Microsoft® Outlook kunt u faxdocumenten ook sturen aan contactpersonen uit uw adresboek. Inkomende faxberichten worden geconverteerd naar een grafisch bestand (PDF, TIFF) en doorgestuurd naar het e-mailpostvak van de ontvanger.