Huisartsenpraktijken

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het bieden van VoIP telefonie voor huisartsenpraktijken. Samen met de klant kijken we naar alle onderdelen die komen kijken bij VoIP telefonie. Door persoonlijk contact weten wij wat er speelt en met een frisse blik kijken wij samen naar de mogelijkheden.

De huidige huisartspraktijken krijgen steeds meer taken. Het aantal telefonische contacten is met meer dan 20% toegenomen. Patiënten verwachten dat de huisarts goed bereikbaar is.

Wij kennen uw werkprocessen en wensen op het gebied van telefonie als geen ander en vertalen die naar een oplossing op maat. Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat u zorgeloos bereikbaar bent.

Videoconferentie

Een gebruiksvriendelijke en gratis professionele videoconferentie oplossing?

3CX is een compleet communicatiesysteem met geïntegreerde videoconferenties. Dat betekent dat u geen aparte apps voor video nodig hebt.

Tijdens een telefoongesprek kunt u met één klik deelnemers uitnodigen om over te stappen op video, zonder een conference call te hoeven inplannen.

U kunt vanuit uw browser direct deelnemen aan vergaderingen, zonder plug-ins te hoeven installeren. Dankzij geavanceerde functies kunt u externe schermen bekijken en beheren, documenten delen, presenteren op een whiteboard, chatten en enquêtes houden.

Mobiele telefonieHeadsetRapportage