MODULAIR

Tegenwoordig bestaan er veel mogelijkheden om contact op te nemen: vaste en mobiele telefonie, fax, expresberichten, videotelefonie en e-mail. Elk medium biedt bovendien vele toepassingsmogelijkheden.

Hiervoor bieden wij een allesomvattende, gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing en noemen wij: VoIP van FuTec Telecom BV.

VoIP is een geïntegreerde en softwarematige IP-communicatieoplossing die speciaal is afgestemd door FuTec Telecom op de gezondheidszorg en in het algemeen toepasbaar is in het MKB. De software combineert op een slimme manier alle vormen van bedrijfscommunicatie tot één platform met een allesomvattende gebruikersinterface. Uw medewerkers kunnen communiceren zonder storende downtime en improductieve wachttijden: altijd en praktisch overal. Met VoIP heeft u niet alleen beschikking over één van de krachtigste IP-telefonie-installaties op de markt: talrijke diensten, functies en de mogelijkheden van een modern communicatiecentrum voorzien in bijna elke denkbare behoefte en maken servicegerichte communicatie mogelijk.

Dankzij de vele extra opties kunt u de VoIP oplossing van FuTec Telecom flexibel uitbreiden tot een compleet Unified Communications System. Het maakt niet uit hoe u begint: vandaag legt u het fundament voor een toekomstgericht communicatieplatform dat door functionele uitbreidingen en upgrades voortdurend up-to-date blijft.

Met VoIP koppelt u de bedrijfscommunicatie op eenvoudige wijze aan uw bedrijfsprocessen. Dit leidt niet alleen tot verbeterde werkstromen binnen het bedrijf, maar ook tot volledige nieuwe vormen van samenwerking met bedrijfspartners en klanten. Tegelijkertijd blijven uw investeringen in de procestoepassingen gewaarborgd.