VoIP telefonie is onze passie.

Die passie, maar ook onze branchekennis en ervaring brengen wij graag over aan u als klant. Elke dag weer. Wij hebben specifiek gekozen voor één merk telefonie. De achterliggende gedachten hierin is dat wij u op deze manier het beste kunnen adviseren in het maken van de juiste keuze. Bovendien maken wij zelf ook gebruik van die telefonie oplossing, wij spreken dan ook uit ervaring.

Onze mensen zijn jong, dynamisch, gedreven in wat zij doen en u adviseren. Wij staan stuk voor stuk achter het product en diensten die wij u verkopen. Al onze mensen zijn gedegen getraind en gecertificeerd en kunnen u als toekomstige klant of bestaande klant prima van advies voorzien. De huidige telefonie oplossingen integreert steeds verder in uw netwerk. De traditionele PABX telefooncentrale welke bij veel klanten nog ergens aan de muur hangt verdwijnen langzaam. Deze worden vooral vervangen door computers met daarop software die het telefoonverkeer voor u verzorgen, kortom spraak en data komen samen in één netwerk met ongekende mogelijkheden.

Het is belangrijk om de juiste afweging te maken in de keuze van telefonie. Kiest u voor hosted telefonie of voor een eigen “computer” telefooncentrale. Een combinatie van hosted telefonie en een eigen centrale behoort tevens tot de mogelijkheden.

Voordat wij u een offerte aanbieden demonstreren wij u onze telefonie oplossing. U koopt tenslotte geen nieuwe telefooncentrale op basis van een offerte maar op basis van de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u bellen met 088 – 11 55 400, een e-mail sturen naar info@futec-telecom.nl of u gaat naar het contactformulier op onze website.