PERSOONLIJK

Spraak is en blijft de belangrijkste vorm van communicatie. Uitgebreide en Flexibele telefoniefuncties vormen daarom de kern van VoIP. Dit betekent dat u niet alleen maar de communicatie binnen het team kunt optimaliseren, u kunt ook eenvoudig een groot aantal inkomende oproepen beheren en elke oproep doorschakelen naar de juiste persoon binnen uw bedrijf.

Op alle PC‘s of laptops van uw medewerkers wordt de innovatieve en intuïtief te gebruiken software SwyxIt! geïnstalleerd. SwyxIt! maakt van elke computer niet alleen een handige telefoon, maar tevens een universeel communicatieplatform voor allerlei media. SwyxIt! integreert spraak, e-mail, video, voicemail, fax, expresberichten, aanwezigheidsinformatie, het delen van toepassingen en de voor uw bedrijf relevante programma‘s in één gebruikersinterface.

Het unieke skin-concept van SwyxIt! stelt u in staat om snel en ongecompliceerd de gebruikersinterface van SwyxIt! te veranderen. SwyxIt!-gebruikers kunnen kiezen uit een groot aantal meegeleverde skins die passen bij de speciale vereisten van hun werkplek. Voor de centrale receptie of hoofdgebruiker kiest u een interface met een groot aantal sneltoetsen en lijnknoppen. Gebruikers met standaardbehoeftes kunnen kiezen voor een compactere interface.