VOIP IS UITBREIDBAAR

SWYXCONFERENCE: DANKZIJ VERGADERINGEN BETER SAMENWERKEN

U kunt ad-hocvergaderingen en inbelvergaderingen met een willekeurig aantal interne en externe deelnemers opzetten.

SWYXECR: EENVOUDIGE COMPLEXE INTERACTIEVE ANTWOORDSYSTEMEN OPZETTEN

De Graphical Script Editor (GSE) geeft een visuele presentatie van handelingen en regels, zodat u deze eenvoudig kunt bewerken. Het opzetten van een interactief antwoordsysteem (IVR) wordt daarmee kinderspel.

SWYXMOBILE: MOBIELE TELEFOONS NAADLOOS INTEGREREN

Integratie van mobiele telefoons volgens het principe 1-nummer-1-voicemail. Mobiel gebruik van telefoniefuncties als lijnwissel, vergaderingen, gesprekken opnemen, doorschakelen en voicemail.

SWYXFAX: FAXEN VANAF ELKE WERKPLEK

Gebruik van centrale faxdiensten op de server vanaf elke computer. Elke gebruiker kan faxberichten ontvangen en ze versturen met de afdrukfunctie vanuit elke toepassing. Het beheer is naadloos geïntegreerd in de SwyxWare Management Console.

SWYXRECORD: EENVOUDIG GESPREKKEN OPNEMEN

Dankzij de opnamefunctie kan elke gebruiker gesprekken opnemen en opslaan. Opgenomen gesprekken kunnen eenvoudig worden beheerd, worden teruggeluisterd en worden doorgestuurd naar een collega via e-mail.

SWYX OPTION PACK VOOR LOTUS® NOTES

Integratie in IBM® Lotus® Notes, doorschakelen op basis van agendagegevens, kiezen uit lijsten van contactpersonen en nummerherkenning.

SWYXMONITOR: EENVOUDIG BIJSCHAKELEN

Permanente opname van inkomende en uitgaande oproepen op hoofdlijnen, geluidloos bijschakelen (Silent Call Intrusion), ideaal voor opleidingsdoeleinden en in callcenter-omgevingen.

SWYXPLUS: VISUAL CONTACTS

Eenvoudige integratie van contactpersonen gegevens die binnen het bedrijf in verschillende toepassingen worden opgeslagen zoals CRM of ERP systemen. Snelle nummer en contact indentificatie rechtstreeks of in SwyxIt!

SWYXSTANDBY: MAXIMALE BEVEILIGING TEGEN STORINGEN

Bedrijven met specifieke eisen aan de beveiliging tegen storingen kunnen een extra Swyx-standby-server installeren. Hiermee kunnen mogelijke uitvallen, bijvoorbeeld door hardwarefouten of onderhoud, tot een minimum worden teruggebracht. SwyxStandby garandeert de directe beschikbaarheid van een alternatieve tweede server, in het geval van storing of onderhoud. Regelmatige synchronisatie tussen de primaire en secundaire server zorgt ervoor dat de configuratie en informatie altijd up-to-date is.